Op 8 mei een combinatie besteld van abbonement met Sony-Ericsson T290i, een Acer n35 én TomTom navigatiesoftware.
Nu, ruim een maand later heb ik nog niks ontvangen behalve mailtjes van gsm.nl dat de
Acer&telefoon niet op voorraad zijn... Vandaag is voor de 3e keer de leverdatum verplaatst. Eerst was het 26 mei, toen 8 juni en nu 24 juni?????
Je maakt mij niet wijs dat een leverancier meer dan een maand lang deze spullen niet zou kunnen leveren!
Heb na 26 mei gebeld en werd toen vriendelijk te woord gestaan (mag ook wel voor € 0,30 p.m.), maar ik ga ze nu maar een briefje sturen dat als ze voor 1 juli niet geleverd hebben het hele zaakje geannuleerd kan worden!
update 11juni: na een kritische mail van mijn kant heb ik een heel net mailtje terug gehad met de volgende mededeling: "Omdat TomTom problemen heeft met het produceren van het softwarepakket, kunnen zij deze helaas pas aan het eind van deze maand leveren"
update 29 juni: volgens orderstatus is de nieuwe leverdatum 07-07-2005. Ik heb vandaag dan ook mijn bestelling geannuleerd! Zelden zo'n selchte zaak meegemaakt als gsm.nl!!!