AlgemeenNet zoals Anarionn82 opgebeld geweest om mijn bestelling van originele Canon cartridges (Canon PGI-580/CLI-581, dewelke ik regelmatig bij hen bestel) om te zetten naar hun huismerk. Ik ben hier helaas ook op ingegaan aangezien ze dezelfde kwaliteit zouden bieden als de originele canon cartridges mét een veel hogere capaciteit. Bovendien kreeg ik ook nog eens een éénmalige korting aangeboden. Aangezien ik deze ook nog eens 'probleemloos' zou kunnen retourneren, moesten ze me niet bevallen, wou ik ze wel eens uitproberen.
De dag nadien kreeg ik een groot pakket geleverd, wat ik eigenaardig vond voor enkele cartridges. Hierin zaten niet alleen de cartridges en wat merchandising (wat altijd wel leuk is) maar ook een pak premium A4 (500 vel) papier waar ik niet achter gevraagd had. Uit de factuur kan ik opmaken dat dit gedaan werd om aan het reeds betaalde bedrag te komen.
De cartridges zien er op het eerste zicht goed uit, MAAR ze 'klikken' niet vast in de printer. Het klemmetje dat je normaal moet indrukken om een cartridge te verwijderen spring vanzelf terug los en dus blijft deze niet op zijn plaats zitten. Na wat meer kracht te gebruiken om te proberen de cartridge toch op zijn plek te krijgen ook nog eens inkt over men vingers gekregen...
Niet tevreden dus retour aanvraag geplaatst... Word vervolgd in het deel 'klantenservice'
Elke bestelling werd tot hier toe altijd al de volgende dag geleverd, s' avonds besteld en de volgende dag voor de middag in huis, perfect!
Op de laatste bestelling zat een dag vertraging maar aangezien ik deze had geplaatst op cyber monday was dit wel te begrijpen.
Nadat ik mijn retour aanvraag geplaatst had via de website kreeg ik van de klantenservice de volgende dag een mail. Hierin werd ik gevraagd om na te gaan of ik de beveiligingen van de cartridge wel had verwijderd om dan de instellingen van mijn printer te gaan resetten gevolgd door een totaal irrelevante uitleg om automatische updates uit te schakelen op mijn HP printer?!
Hierop heb ik vrijwel direct gereplyed met een beschrijving van wat volgens mij het probleem is (de tab/klemmetje) en gevraagd om alles gewoon retour te mogen sturen. Hierop heb ik na 1,5 dag nog steeds geen antwoord gekregen.
Goedemorgen Chris,
Wat fijn dat je de tijd genomen hebt om deze review te plaatsen.
We vinden het leuk om te lezen dat je ons huismerk een kans hebt gegeven n.a.v. het telefonisch contact wat je met ons hebt gehad. Hoe het gesprek verlopen is en wat er hierin besproken is, is voor ons lastig te achterhalen. Op jouw opgegeven naam kunnen we namelijk geen bestelling terugvinden. We weten dan ook niet met welke intentie het papier is toegevoegd. Uiteraard verwerken we alles in overleg met jou als klant en zou dit besproken moeten zijn.
Wat natuurlijk onwijs balen is, is dat je de cartridges vervolgens niet goed kunt gebruiken. Uiteraard willen we dit heel graag snel voor je oplossen, maar hebben geen gegevens van jou bij deze review. Zou je telefonisch contact willen opnemen met onze klantenservice afdeling om zo sneller tot een oplossing te kunnen komen?
We hopen snel van je te horen!
Elma,
Team Webcare | PrintAbout