JMW Computers B.V.

Na een succesvolle eerdere aanschaf van een multifunction printer (zie review hieronder) en veruit de beste uitkomst uit de pricewatch besloot ik om een complete notebook te bestellen bij deze winkel. Ik heb mijn oog laten vallen op de A50 van Toshiba. Naast deze laptop heb ik ook een nieuwe multifunction printer, een tas en een muis besteld. Na 2 dagen kreeg ik bericht via de e-mail dat deze laptop schijnbaar niet meer te leveren was door de leverancier.. Er werd een alternatief geboden dat ongeveer dezelfde eigenschappen had als de A50, alleen was deze 130 euro duurder. Aangezien ik met een beperkt budget zit ben ik naar een ander notebook gaan kijken. De A60 was een goede optie, en deze kwam er wederom bij JMW als goedkoopste uit. Weer een bestelling gemaakt maar dan met de A60. De dag daarna wederom een mail. Ook deze was weer niet te leveren.... maaaaar, je raad het al, ze hadden weer een duurder alternatief..... Ik heb nu twee bestellingen geplaatst voor een notebook met een zeer gunstige prijs, maar die beide niet meer konden worden geleverd, maar ze hadden dus wel een duurder alternatief. Het zijn naar mijn mening lokkertjes, waarna ze hopen een duurder alternatief te verkopen.

Scorekaart voor JMW Computers B.V.