Art Electronics

Ze (Art Electronics) hadden nog niet zo veel reviews op Tweakers, maar ik wilde ze wel een kans geven. Ik bestelde de LG C2 bij hun voor 888,-. De site was overzichtelijk en duidelijk. De bestelling verliep soepel met iDeal.

Ik heb een prima transactie gehad met Art Electronics en ik zal niet schuwen het weer te doen.

De volgende dag om 8:55 (ik zal wel geluk hebben gehad) werd de TV al gezorgd door PostNL. De doos was in goede staat. Het installeren verliep super easy. De TV gebruik ik als monitor voor m'n macbook pro.

Na de aankoop (enkele minuten) merkte ik dat mijn adres niet helemaal volledig ingevuld was. Ik e-mailde ze direct om in de aanvullende gegevens te voorzien, en zij antwoordden direct, tot twee maal toe. Dus erg prettig dat we samen mijn foutje konden rectificeren!

Alles ziet er zeker als nieuw uit. Al moet gezegd: bij Tweakers was er duidelijk een zilveren voet te zien bij de TV en dit stond ook in de product omschrijving. Ook als je met google zocht naar het desbetreffende typenummer dan zag je enkel zilveren voeten aan de TV. De TV die ik kreeg hadden zogenoemde 'beige' voeten; een licht romige kleur. Gelukkig voor mij niet echt een probleem, maar wel iets voor kopers om in de gaten te houden.

Scorekaart voor Art Electronics