AlgemeenIk kwam via de price watch voor de LG C3 uit bij deze winkel met de beste prijs, maar kon nergens betrouwbare reviews oid. vinden van deze club (op Google een aantal maar die waren van zeer recent en van mensen met 1 of max 2 andere reviews). Vandaar dat ik nu mij ervaring deel.
Het bestellen ging zeer makkelijk, evenals het afrekenen. De informatie voorziening na het bestellen, mails, factuur, etc is allemaal goed. Ik.had rond de middag besteld en die avond kreeg ik nog bericht wanneer ik de tv zou ontvangen, en dat was de volgende dag.
De tv en doos is ook in goede staat geleverd. Ik heb wel het model oled55c31la gekregen wat volgens mij een buitenlands model is. Geen idee wat voor implicaties dit heeft maar het zorgde er in ieder geval voor dat ik niet kon deelnemen aan de cashback actie van 2023. Hun winkel stond ook niet in de lijst van deelnemende shops.
Kan niks zeggen over de klanten service want heb hun nog niet hoeven te contacten, en hopelijk blijft dat zo
Verzending ging heel goed. Kreeg de zelfde dag, als de order, de datum en tijd door. De tv werd netjes volgens afspraak de dag er na geleverd.
Als ze niet de volgende dag kunnen leveren mag je een nieuwe datum (en misschien tijd) kiezen.