AlgemeenPrima levering van mijn laptop, alleen binnen anderhalf jaar is de laptop viermaal kapot geweest, ondanks zorgvuldig gebruik. Omdat dit nog binnen de garantie valt kan ik hem telkens wel opsturen maar mijn vertrouwen in het apparaat is wel verloren gegaan. Het is nu weer wachten op een volgend probleem, deze laptop is gewoon een waardeloos product. Opgeteld ben ik hierdoor mijn laptop al geruime tijd kwijt geweest en heb ik enorme frustraties van de slechte communicatie met Lenovo.
Ik word constant van het kastje naar de muur gestuurd en niemand neemt verantwoordelijkheid om dit afdoende op te lossen. Een enkele keer krijg ik een medewerker met begrip voor de situatie die mij toezegt te kunnen helpen, vervolgens is ook deze persoon niet meer te bereiken (er wordt gemaild via een algemeen mailadres).
Gezien ik deze laptop nodig heb voor mijn studie leidt dit bij mij tot ernstige overlast.
Men staat niet open voor een definitieve oplossing (coulance regeling) en er lijkt geen begrip te zijn voor de situatie.
Bij contact met de klantenservice weet niemand je te helpen en krijg je een nieuw telefoonnummer of mailadres van iemand 'die mij wel verder zou kunnen helpen'. Deze afdeling kan mij vervolgens ook niet helpen.
Ik word als klant voortdurend van het kastje naar de muur gestuurd.