Dank voor je review en het delen van je ervaring.
Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat je hebt ondervonden met betrekking tot de aankoop.
Het spijt ons te horen dat het product niet voorradig was op het moment van je verzoek voor een omruiling. Wij begrijpen volledig dat je graag een omruiling had willen maken, en als het product beschikbaar was geweest, zouden we dit zeker hebben geregeld.
Wat betreft de prijsstijging van het product, willen we graag verduidelijken dat deze stijging niet onder onze controle viel. Helaas zijn prijzen onderhevig aan veranderingen als gevolg van verschillende factoren, en in dit geval was er inderdaad een prijsstijging van 4,6% (€ 20,00) tussen het oorspronkelijke aankoop en het moment waarop je contact met ons opnam.
We begrijpen dat het soms frustrerend kan zijn als een specifiek product niet beschikbaar is voor omruiling, ondanks onze inspanningen om aan deze wensen te voldoen.
We zullen je feedback zeker gebruiken om ons proces te verbeteren en te kijken hoe we soortgelijke situaties in de toekomst kunnen vermijden.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak