Had ff snel een simpel zwart kastje nodig (Een of ander Dell systeempje met een celeron 2.3 wilde ik upgraden met een fatsoenlijke videokaart, maar ja, geen agp en het mobo wat ik ergens anders besteld had bleek, omdat ik niet goed gemeten had, niet te passen in het micro-atx Dell-kastje).
Zodoende Pcxtra gebeld die al een tijdje op mijn favorietenlijstje stond omdat het een shop in de buurt was (kom zelf uit Ede). Aangezien op de website stond dat men vooral in de avonduren werkte gebeld om een uur of negen. Vriendelijk te woord gestaan en het sweex-kastje van 30 Euro werd een uur later bezorgd voor het luttele bedrag van 2,50 (dit zal niet voor iedereen zijn die alleen een sweex-kastje besteld met gratis bloed aan je vingers).
Ok, ik woon maar 3 a 4 km verderop in Ede volgens routenet maar dit soort dingen zijn toch toppie. Heb ook medegedeeld aan de bezorger/eigenaar dat ik voortaan bij mijn bestellingen a een euro of 10.000 per jaar ietwat meer aandacht aan zijn webshop zou besteden (mits prijzen in orde zijn uiteraard).
Zeer snelle levering.