AlgemeenIk heb problemen met mijn display op de 2e hands Macbook Pro M1 met 16GB geheugen. Zijn dus nu failliet blijkbaar, weet niet zo goed wat ik hiermee kan doen.
Factuur: 2022-0425
8-core GPU
2 jaar garantie excl. vocht- en valschade
1 jaar op accu en adapter
incl. office 2019
€ 1.156,20 Prijs excl btw
Beste mensen,
Ik heb een probleem met het scherm dan wel grafische chip. Het beeld flikkerd soms en er zit een verticale streep doorheen. Het betreft de originele M1 met 16GB, ik kan de factuur bijvoegen maar het nummer staat beneden en is 2022-0425
Wat zijn de mogelijkheden binnen deze garantie termijn; kan ik de Macbook Pro opsturen vanuit Nederland of beter afgeven? Sturen jullie de Macbook Pro gerepareerd terug binnen Nederland of kan het ook binnen Europa? Ik ben namelijk tijdelijk niet in Nederland maar wel in Europa. En misschien later dat ik naar Azië moet dus ik wilde even weten wat in de toekomst te verwachten valt.
Alvorens vriendelijk bedankt.
Bedankt voor uw emailbericht.
Vanwege personele problemen hebben wij moeten besluiten ons bedrijf te beeindigen. Helaas kunnen wij u niet helpen met uw reparatieverzoek of andere vragen ivm geen personeel.
Onze winkel en webshop is gesloten en zal niet meer geopend worden.
Wij betreuren dit zeer maar hebben geen andere keuze. We hopen op uw begrip.
Met vriendelijke groeten
Startgoed Computers BV
Geen mailtje met een waarschuwing gehad dat ze in de toekomst de garantietermijn niet konden waarborgen. Dit vind ik erg slecht.