AlgemeenKapot binnen garantie termijn, maar geen 100% vergoeding, omdat toestel gebruikt was.
Een slecht werkende telefoon besteld via bol.com
Garantie: 2 jaar.
Telefoon ging snel stuk, op eigen kosten opgestuurd.
Ik kreeg de helft van het bedrag terug omdat de telefoon in gebruik is geweest. Uiteraard is hij gebruikt.
Toen ik meer vergoeding wilde omdat een telefoon minstens 3 jaar mee zou moeten gaan, zeiden ze dat de telefoon twee jaar mee gaat.
Zoiezo super dom om te zeggen want dan heb je twee jaar garantie op een telefoon die maar twee jaar meegaat.
Nou goed, nog twee tientjes meer gekregen dan de helft.
Ik was al 'akkoord' (het moet maar, maar ben het er niet mee eens) met het bedrag dus helaas kon bol verder niets doen.
Verkeerde kleur geleverd, daar ging het al mis helaas.
De Telefoon werd wel snel geleverd.
Een slecht werkende telefoon besteld via bol.com
Garantie: 2 jaar.
Telefoon ging snel stuk(binnen 6-9 maanden, werd steeds erger), op eigen kosten opgestuurd.
Nou goed, nog twee tientjes meer gekregen dan de helft.