GSM-Shop

Ik mag van T-Mobile 3 maanden tevoren het abo al verlengen, hetgeen ik ook wel wilde doen. Mijn belgedrag is wat veranderd dus ik neem een hoger abonnement. GSM-Shop zit bij mij in Utrecht, direkt als je Hoog Catherijne uit loopt dus ik heb daar een blik naar binnen geworpen, op zoek naar een nieuwe Sony Ericsson vanwege goede ervaringen met hun toestellen.

Ik kon ongestoord zonder moeilijke verkopers rondsnuffelen en ze helpen iedereen redelijk snel viel mij al op.

Na een week was het eindelijk zover: op vrijdagavond 1700 een abonnement verlengen met als toestel een Sony Ericsson P910i. Tijdens het wachten op T-Mobile voor het aanmelden werden er nog 3 klanten geholpen, wat in mijn ogen efficient is.

Je krijgt niet het gevoel dat je aan de kant wordt gezet, maar dat de 3 verkopers erg hun best doen om iedereen te woord te staan. Ze vragen ook bij iedereen of ze een korte of lange vraag hebben. Dat scheelt enorm en zo blijft iedereen tevreden.

Ik heb er een extreem goed gevoel aan overgehouden en ga deze winkel in mijn vriendenkring aanbevelen.

De service betreffende informatieverstrekking (ik heb ze gemailed wat ik precies mee moest nemen en dergelijke) ging perfect en binnen een aantal uren al antwoord.

In de winkel kon hij mij alles vertellen, ook dat er een lokale P910i wizzkid rond liep die mij altijd gratis en voor niets kon helpen met problemen.

Het invullen van de formulieren ging uitermate simpel en snel, iets wat ik bij andere telefoonwinkels altijd een langdurig proces vond.

Scorekaart voor GSM-Shop