Remarkt

Heb een gerefurbishede "B-grade" Thinkpad besteld bij Remarkt. Na mijn bestelling heb ik automatisch een factuur ontvangen, maar vervolgens hoorde ik twee dagen niets. Vanwege de minder goede reviews op Tweakers (en elders) begon ik hem al een beetje te knijpen en heb ik per mail contact opgenomen met de klantenservice.

De klantenservice reageerde snel en vriendelijk en gaf aan dat de accu van mijn laptop niet door hun eindkeuring was gekomen en dat de accu zou worden vervangen. Dus dit was dan eigenlijk weer een positieve verassing.

Een paar dagen later is de laptop bezorgd. Deze was keurig verpakt en was duidelijk met zorg nagekeken en schoongemaakt voordat deze verstuurd is. De laptop zelf is boven verwachting goed. Uiteraard wel wat kleine gebruikssporen, maar over het algemeen in zeer nette staat. Remarkt heeft de harde schijf vervangen voor een SSD, een maximale hoeveelheid geheugen geplaatst, een nette originele AC adapter meegeleverd, en bovendien dus ook nog de accu vervangen. En dat allemaal voor een scherpe prijs.

Kortom ik ben erg tevreden. En als dit type laptop nog op voorraad was zou ik met vol vertrouwen nog een tweede erbij bestellen. :)

Verzending verliep prima. Volgbaar via PostNL track & trace. Laptop en adapter waren keurig en professioneel verpakt en zijn in prima staat aangekomen.

Contact via mail met klantenservice was snel en vriendelijk.

Remarkt zou hun score op klantenservice nog kunnen verbeteren als ze klanten (ook zonder account) per mail proactief op de hoogte houden over veranderingen in de status van hun bestelling. Immers het bericht "Uw verzending is wat vertraagd want we willen nog even een nieuwe accu in uw laptop zetten" is eigenlijk alleen maar positief. Dus Remarkt zou slim zijn als ze dit in hun voordeel gebruiken.

Scorekaart voor Remarkt