AlgemeenGisteren monitor besteld en door omstandigheden binnen het uur telefonisch geannuleerd, ik kreeg in gebrekkig Nederlands te horen dat het goed was en dat de bevestiging zou komen. De bevestiging niet gehad dus ook zelf nogmaals geannuleerd, ook hiervan kreeg ik eerst geen bevestiging. Een dag later kreeg ik de bevestiging tegelijkertijd met de mail dat hij verzonden was. Nu mag ik dus nog achter de retour en de betaling aan......
(UPDATE)
Heb allerlei mailtjes gehad waaronder een bevestiging dat de retour was aangemeld en ik mail kon verwachten van de TNT. Na een week wachten geen mail dus net gebeld, nu is dus blijkbaar het bedrijf veranderd wat op zich geen probleem is. Daar heb echter helaas ook geen bericht van gehad, schijnbaar had ik de monitor moeten weigeren desondanks ik een retour mail al had. Nu weer wachten op mail van volgende bedrijf, ben benieuwd.
Levering door ups was de volgende dag, ruim buiten het aangegeven tijdvak maar ze kwamen.
KlantenserviceBij een poging tot contact leggen via het meegestuurde mail adres kreeg ik automatisch terug dat die mail buiten gebruik is.... Heb nog een ander bericht lopen ben benieuwd naar de reactie.
Tevens telefonisch wordt er gebrekkig Nederlands gesproken.