AlgemeenDe website van Bax Shop is prima te gebruiken en ze ondersteunen ook veel verschillende betalingsmethodes.
VerzendingVerzending is waardeloos. 2 verschillende bestellingen geplaatst op verschillende dagen en geen van de bestellingen waren op de beloofde dag verstuurd. Integendeel, de bestellingen waren pas op de dag of dag na de bezorgdatum verstuurd.
Bestel hier niet als je producten op tijd nodig hebt of volgens de beloofde bezorgdatum.
Volgens klantenservice kwam dat vanwege iets in het magazijn o.i.d. maar als je de andere reviews van Tweakers leest dat is het al snel duideljik dat Bax Shop erg vaak de beloofde bezorgdatum niet kan nakomen.
Support via de chatbox en email is trouwens waardeloos, verwacht geen reactie via hun helpdesk email adres. Bellen is de enigste manier, en dan moet je ervan uitgaan dat je minimaal 30-60 minuten in de wacht staat.
Beste,
Excuus voor de verlate reactie en het vertraging. Door onvoorzienbare omstandigheden konden we de bestelling niet eerder bezorgen.
Als we je op dit moment nog kunnen helpen vernemen we het graag. Je kunt ons eventueel bereiken via Whatsapp +31610192964. We doen ons best om je dan zsm te helpen
Met vriendelijke groeten,Bax Music