AlgemeenEen MacBook Air besteld en een iPhone ingeruild. Ik ken de site niet, maar uitsluitend zeer goede ervaring. De korting voor de inruil werd direct in mindering gebracht op de factuur. 's avonds kreeg ik een berichtje dat de type lader die ik erbij had besteld niet op voorraad was en of ik hier op wilde wachten, of de standaard wilde. Deze persoonlijk benadering, het vertrouwen dat het bedrag direct in mindering werd gebracht en snelle levering heeft mij absoluut verrast.
Betrouwbaar, snel, niet duur en eerlijk! Absolute topzaak en mijn nieuwe one-stop-shop voor Apple gerelateerde spullen.
Verzending in een doos met vulling. Gedegen verpakt, pakbon aanwezig. Er had misschien om de doos nog een extra plakbankje gekocht. De onderkant " gaapte". een beetje.
KlantenserviceDe persoonlijke benadering, het alternatief dat werd voorgesteld en het direct terugstorten van het teveel betaalde bedrag verliep transparant. Je ziet direct met wie je zaken doet, en nergens heb je het gevoel van onbehagen als het toch om grote bedragen gaat.