gsmpunt

Een oplader met losse kabel besteld. Een scherpe prijs, snel verzonden. Prima aankoop bij mijn toestel.

De verzending was binnen 1 dag, via PostNL. Van PostNL kreeg ik de dag erna de melding dat het brievenbuspakketje bezorgd zou worden, en inderdaad ook bezorgd. Bij thuiskomst echter geen pakketje in de brievenbus gevonden. Ook bij buren niet. Daarom de klantenservice van GSMpunt.nl benaderd. Zij gaven aan dat dit vaker gebeurde, en dat het pakketje de volgende dag of anders in de dagen erna bezorgd zou worden.
De dag erna werd het pakketje bezorgd, wat op zich fijn was.
Maar schijnbaar zijn er vaker problemen met verzending via PostNL en is er niet de zekerheid dat het pakketje de dag erna bezorgd wordt. Dan moet daarmee niet geadverteerd worden.
Uiteraard is dit een luxe probleem, ik kan heus wel een dagje extra wachten op een oplader en kabel. Maar helaas blijkt PostNL niet leverbetrouwbaar en verstrekt pertinent onjuiste informatie.

De klantenservice reageerde snel met het juiste (helaas niet zo leuke) antwoord. Ik heb terugkoppeling gegeven toen het pakketje wél bezorgd was, en daar werd keurig voor bedankt.

Scorekaart voor gsmpunt