AlgemeenVerschrikkelijk bedrijf.
Bestel een product en krijg het niet binnen, pas na 3 uur bericht gekregen dat het product niet op voorraad is.
Ik vroeg (als optie van chat-assistent) om een refund.
Dit zou 48-72 uur duren, prima dacht ik.
5 dagen later nog niks op mijn rekening gekregen en ook geen bericht waarom of hoelang dit nog kan duren.
Contact proberen te maken via de chat (alweer) en weer dezelfde persoon/robot als assistent die niet binnen de tijd reageert als dat ze aangeven. En krijg te horen dat dit mijn probleem is en dat het bedrijf niet fout zit. 2 dagen na afgesproken is abnormaal lang voor een fout van MIJN bank.
Als jullie mijn geld willen stelen kunnen jullie het gewoon zeggen en mij de moeite besparen dit allemaal te typen en contact te zoeken.
Nog steeds geen geld gekregen tot op de dag van vandaag.
Niks gekregen, wel ander product nog gekocht maar die code werkt niet met Windows 11 Microsoft 365, het was een office 365 code maar dat support Microsoft niet meer, weet niet wie bij dit geval de schuldige is.
Klantenserviceuren.