ASUS Store NL

Recent hier een laptop gekocht bij ASUS en wat is hun support vreselijk ik kan er helaas geen goed woord meer over kwijt. Hier mijn verhaal:
Als eerst heb ik via de webstore van Asus de Asus Zephyrus m16 2023 model gekocht met de RTX4090 video kaart. Dit heb ik gedaan op 16.02.2023 (pre order levering zal zijn 27.02.2023) helaas liep dit vertraging op en werd het 07-03-2023 dat deze werd verzonden. Helaas bij binnen komst kwam ik er al wachter dat er een defect in de laptop zat namelijk de anime matrix was niet aan stuurbaar. Hier heb ik die zelfde dag nog over gebeld. En Van af die dag heb ik de help desk meerdere keren moeten bellen voor een oplossing. Voor mijn gevoel heb ik ze telkens de spreek woordelijke schop moeten geven voordat er weer wat schot in de zaak kwam. Maar terug sturen was niet nodig. (En geld terug ook niet want er is een oplossing)En op 28 maart was dan mijn geduld op en hadden ze eindelijk zo iets nah oke stuur hem maar op. Tot op heden hebben ze het probleem niet kunnen oplossen en heb ik geen laptop. De helpdesk kaffert me gewoon uit en gooit gewoon de hoorn er op. Ik zal geen namen noemen van de mensen die het zijn maar ASUS ik denk dat je echt even goed naar je personeel moet gaan kijken want dit is niet normaal meer!
Ik heb nu nog steeds geen werkende laptop en ASUS doet er niks aan waardeloos bedrijf. De volgende keer ga ik weer naar alternate.

*Update* 20-04-2023
Gisteren na flink wat ruzie en dreigen dat ik mijn geld terug wou. was hij opeens klaar en verstuurd. Vandaag heb ik hem binnen gekregen en hij zag er netjes uit. ook het probleem is opgelost.

Mijn oordeel blijft wel staan want ik voel me echt slecht behandeld. Wat me btw opviel is als je een goed gesprek hebt krijg je een bandje of je je waardering wilt invullen voor Asus en als het een slecht gesprek is niet

Scorekaart voor ASUS Store NL