Micro-Mail B.V.

Ik was een beetje sceptisch over de webshop wegens de mindere reviews, ik wilde achteraf betalen om gedoe te voorkomen maar dit was helaas niet mogelijk. Toch de gok gewaagd en alles is heeft goed uitgepakt voor mij.

Bestelprocedure verliep soepel, vooraf nog even gebeld met de klantenservice en werd direct en vriendelijk te woord gestaan. Dag erna voor de zekerheid gebeld of het product inderdaad geleverd ging worden en dit werd mij keurig toegezegd. 2 dagen later was het product dan ook geleverd.

Ik kan me niet vinden in de reviews die de webshop als 'slecht' beoordelen, ik zou er dan ook zo weer bestellen. Daarom besloten om een positieve review te schrijven om de beoordeling van Micro-Mail wat op te krikken.

Product besteld om 16:30, twee dagen later bij mij geleverd. Jammer dat het 'slechts' tot 15.30 besteld = volgende dag in huis is, maar ik denk dat we in Nederland hier een beetje verwend mee zijn.

Klantenservice is prima, wordt tijdig opgenomen en ik werd goed geholpen. Informatie die mij verschaft werd kwam overeen en ook heeft de medewerker in kwestie het e.e.a. nog nagekeken voor me.

Scorekaart voor Micro-Mail B.V.