DVDOutlet.nl

Verschillende bestellingen geplaats over een periode van 3 weken, een paar dagen later tot een week later krijg ik bericht dat elks van de bestellingen verzonden wordt.
Dan op een bepaald moment begin ik ineens berichten te krijgen van u hebt uw besteld artikel ontvangen terwijl ik helemaal niks heb ontvangen.
En dan begint het, contact opnemen met de verkoper en talloze onzinige mailtjes waarbij het erop neerkomt dat zij hun goederen verzenden zonder tracking en dus niks kunnen opvolgen, zij hebben geen bewijs van levering. Zij gaan ervan uit dat het maar geleverd moet zijn en bestempelen dit dan als geleverd.
Zij verzenden gewoon niks, dit is pure oplichting. Ik heb de politie in zowel België als Nederland vandaag gecontacteerd en zij lieten me beide weten dat er tal van klachten lopen tegen dit bedrijf inzake dat mensen voor goederen betaald hebben en niks ontvangen !!

Zij verzenden "zogezegd" zonder tracking waarbij niks op te volgen is. Maar toch weten zij wanneer het pakket bij jou zou zijn geleverd zonder tracking terwijl er helemaal niks wordt geleverd. Maar zij gaan ervan uit dat het bij jou zou geleverd zijn.. Zij verzenden gewoon niks

Ze zetten je in ieder geval telkens door naar een andere collega en dan begint de discussie opnieuw terwijl het eindantwoord telkens hetzelfde blijft.

"Uw pakje is verzonden"
"Wij gaan ervan uit dat uw pakje geleverd is"

Scorekaart voor DVDOutlet.nl