Netwerkkabelshop.nl

De producten doen wat ze moeten doen, maar verder is de ervaring met deze winkel echt belabberd. Ik raad het absoluut af om hier te bestellen.

12 maart wat spullen besteld. Alles direct leverbaar, op één item na met een levertijd van 2-3 dagen. Uiteindelijk heeft het anderhalve week geduurd voordat de spullen eindelijk arriveerden, nog nèt op tijd voor een evenement waarbij het nodig was.

Omdat ik na een week nog steeds niks had ontvangen, zelfs geen bevestiging dat de spullen verzonden waren, heb ik geprobeerd contact op te nemen. Ze zijn echter niet te bereiken. Het nummer dat op Tweakers staat vermeld, is buiten werken "vanwege drukte i.v.m. corona". Ik heb er strerk m'n twijfels over of dat excuus anno 2023 nog een schrijntje waarheid bevat. Dus in plaats daarvan heb ik een e-mail gestuurd, waarvan ze op de site beloven deze binnen 8 uur te beantwoorden. Echter, 4 dagen later heb ik daar nog steeds geen antwoord op. Het pakket is inmiddels wel bezorgd, gelukkig, maar dit is geen waardige behandeling van een klant.

Scorekaart voor Netwerkkabelshop.nl