Amazon.com.be

Eerst was ik zeer sceptisch na het lezen van al die negatieve ervaringen op trustpilot. Maar in alle eerlijkheid kan ik alleen maar zeggen dat in mijn ervaring alles correct is verlopen. De prijzen zijn meestal zeer competitief. Ik heb de pech gehad dat ik 2 defecte items heb ontvangen en deze werden telkens zonder probleem vervangen of terugbetaald. Ik kan dus zeker aanraden hier je aankopen te doen!

Verzending gebeurd meestal binnen de vermelde termijn en is zeer snel. Ik laat al mijn spullen leveren naar een afhaalpunt. Op die manier maakt Amazon dan gebruik van Bpost en zijn er geen problemen.
Ik had graag 5 sterren gegeven, maar als je niet kiest voor een afhaalpunt , kiezen ze de vervoerdienst: Coli Privé. Deze deugen totaal niet en komen zelfs niet eens aan de deur aanbellen en doen alsof je niet thuis was.
Ik hoop dat ze in de toekomst niet meer gebruik gaan maken van deze bezorgdienst.

1 item was defect na 20tal dagen, na een telefoontje kreeg ik de retour tickets opgestuurd. Heb het item netjes verpakt en opgestuurd, 1 week later had ik mijn geld terug.
Een 2de item was defect bij aankomst. Ik heb voor een vervanging gekozen i.p.v. terugbetaling en ook hier had ik de volgende dag al mijn nieuw item.
Hun service is in mijn ogen dus perfect.

Scorekaart voor Amazon.com.be