AlgemeenNa uitpakken Lenovo ideapad Flex 5 14inch kwam ik tot de conclusie dat het scherm mij niet beviel. Te glossy.
Nadat ik netjes de klantenservice heb ingelicht over het willen retourneren van mijn laptop begonnen de problemen. Zeer onbeschoft en onduidelijk te woord gestaan door klantenservice medewerker.
de 2e keer dat ik belde vroeg ik om een emailbevestiging van mijn verzoek tot retourneren, noemde hij zelfs dat dat 10-13 dagen kan duren! Toen ik zei dat ik dat erg lang vond duren, begon hij te schreeuwen dat ik geduld moest hebben (!!). nog nooit meegemaakt dit.
Op de lenovo.nl site staat dat ik zo'n bevestiging 1 dag later kan verwachten. 0,0 kennis van zaken dus, en mij als klant ook nog eens heel slecht gevoel geven, en twijfel zaaien of het allemaal wel goedkomt:
Probleem is dat ik binnen 2 weken mijn laptop retour moet hebben gemeld om recht op retour te hebben. Nu heb ik geen bevestiging alleen een slecht sprekende klantenservice medewerker die niet thuis geeft.
Doos en beschermend schuim rondom de laptop is voldoende.
KlantenserviceZoals ik al schreef erg slecht.
Nu zit ik met de stress of ik wel mijn geld terug ga terugzien, wel het allerlaatste dat je zou verwachten van Lenovo dat zich als zakelijk en betrouwbaar merk positioneert.
Als een Lenovo medewerker dit leest, graag contact op om dit op te lossen !!
Beste Willemstom,
Vervelend om te lezen dat u niet goed geholpen bent. Mocht dit probleem zich nog steeds voordoen willt u mij dan het ordernummer via een PB versturen?
Alvast bedankt
Groet, Lenovo