AlgemeenNog geen product ontvangen, maar wel een zeer slechte ervaring met de klantenservice bij navraag over de status van mijn producten.
VerzendingNiet werkende T&T code en geen updates over de status van verzending maken dit een zeer ondoorzichtig proces.
Een tweede (meer behulpzame, maar nog steeds nauwelijks verstaanbare) klantenservice medewerker wist mij te vertellen dat ondanks het ontvangen van een T&T code, de laptop nog helemaal niet verzonden is. Ik kan hem uiterlijk 10 maart ontvangen. Onwaarschijnlijk schimmige communicatie
-update 2 maart-
Volgens Lenovo is de laptop bezorgd! Helaas.. UPS geeft aan dat hij is teruggestuurd naar Shenzen China omdat er iets mis was met de verzending. Lenvo zegt van niets te weten.
Op 21 februari toch eens gebeld. Te woord gestaan door een zeer slecht Nederlands sprekende jongeman die mij zeer onvriendelijk te woord stond en mij niet liet uitpraten. Meer dan "Bel mij om 6 uur terug" wilde hij niet zeggen. Na enige aandringen gaf hij aan dat hij zag dat de laptop bezorgd zou moeten zijn (is hij niet) en dat ik niet zo moeilijk moest doen en hij mij niet verder ging helpen.
Beste cheiron,
Vervelend om te lezen dat u niet goed geholpen bent. Mocht dit probleem zich nog steeds voordoen willt u mij dan het ordernummer via een PB versturen?
Alvast bedankt
Groet, Lenovo