T-Mobile | met abonnement

Zakelijk hebben we een klein aantal abonnementen lopen. We wilde dit overhevelen naar een nieuw account en bankrekening (BV > Holding). Dit was zelfs telefonisch een drama om te realiseren. Moesten gewoon weer aansluitkosten betalen in plaats van verlengen, ook al blijft alles behouden. Ook nummerverlenging e.a. moeizaam. Ik zit al bij jullie, waarom moet ik het invullen alsof ik bij een andere partij zit?
Bereik is ook regelmatig na wijzigingen in de masten slecht, en na contact wordt dit niet altijd even goed verholpen.

Telefoon netjes verzonden in doos, op tijd geleverd, voldoende verpakkingsmateriaal.

Ontevreden over de aankoop via de telefoon. Onduidelijkheid, onnodige kosten, meerdere keren moeten nabellen om zaken uit te zoeken en te regelen.

Aangepast naar waardeloos. Meerdere keren moet nabellen, allerlei woorden in de mond gelegd, loze contracten toegestuurd. Dat gaan we voortaan niet meer doen.

Scorekaart voor T-Mobile | met abonnement