Gomibo.be

In september heb ik een Xiaomi T11 pro gekocht bij Gomibo. Het toestel werkte perfect alleen na 6 maand is de batterij verdacht snel leeg. ik heb mijn telefoon samen met de telefoonlader opgestuurd.
Nu weet Gomibo mij te vertellen via mail dat het probleem echter niet zou liggen aan het toestel maar aan de telefoonlader. Gomibo zegt ook dat ze nooit een lader hebben aangetroffen en ook het reparatiebedrijf niet...?? Hoe kan u dan weten dat het probleem bij de lader ligt?

De telefoon is nog bij het reparatiebedrijf terwijl ze een foutieve lader naar me hebben teruggestuurd. Bij de 11T pro zit standaard een 120W lader, ze hebben mij er 1tje opgestuurd van 40W. Allemaal zeer matig geregeld en info gekregen alsof ze snel van mij afwouden.

Telefoonlader zogezegd nooit ontvangen ter reparatie, terwijl deze gewoon samen met het telefoontoestel is teruggestuurd.

Vriendelijke dame alleen werd constant hetzelfde herhaald in plaats van mij verder te helpen. ik ben nu mijn originele lader kwijt om wille van een geautomatiseerde mail.

Scorekaart voor Gomibo.be