Futuremax

Zondagnacht heb ik bij Futuremax een RGB-kabel besteld op aanraden van een kennis. De site ziet er best aardig uit, en de verzendkosten vallen zeer mee (maar 2 euro bij vooruitbetaling). Na de bestelling kreeg ik netjes een bestelbevestiging via e-mail, en online is via je account bij te houden wat de status is van je bestelling. Ik heb direct het geld overgeboekt omdat ik de kabel snel nodig had. Dinsdag was het geld nog niet binnen bij Futuremax dus ben ik eens op 'onderzoek' uit gegaan. Ik kwam er achter dat de betalingsinformatie die op de site staat compleet verschilt met wat er in het mailtje stond. Op de website stonden blijkbaar nog oude gegevens, en raad nu eens welke gegevens ik gebruikt heb om het geld over te maken :P Juist ja, die van de website :P
Ik heb toen direct een mailtje gestuurd en het geld nogmaals overgeboekt (nu wel naar de goede rekening), en ik kreeg netjes een mailtje terug dat als ik even mijn rekeningnummer doorgaf ze het dubbel overgeboekte bedrag terug zouden storten. Woensdag kreeg ik netjes een mailtje dat de kabel opgestuurd was, en vandaag is de kabel netjes verpakt gearriveerd. Al met al een prettige ervaring met deze shop :)

Scorekaart voor Futuremax