Sim Race Webshop

Ik heb een Thrustmaster TH8A Add-On Shifter gekocht op de website van SimRaceWebshop.com. De shifter had ik op de website van Thrustmaster gezien voor een vrij dure prijs. Na even wat zoeken kwam ik op de website van SimRaceWebshop.com terecht waar ik hetzelfde product met gemak heb gevonden. Dit ook nog voor een aantrekkelijke prijs.

De website is zeer overzichtelijk en het is makkelijk om vergelijkbare producten te vinden. Het assortiment is groter dan ikzelf had verwacht. Geen idee dat er zoveel merken en verschillende simulatie producten bestaan.

Tijdens het bestellen was ik (uit enthousiasme en omdat ik om 5 uur in de ochtend het product heb besteld.) vergeten mijn huisnummer in te voeren. Hier kwam ik achter nadat ik het product had besteld. Een domme fout natuurlijk! Ik had direct een mail verstuurd naar Sim Race Webshop en kreeg direct dezelfde ochtend nog een reactie dat zij het huisnummer hadden toegevoegd want ze kregen een foutmelding met betrekking tot het adres.

De communicatie is voor mij zeer belangrijk en dit doen ze hier heel goed. Een beleefde en zeker snelle reactie! De levering verliep verder vlekkeloos.

Ik ben zeer te spreken en ga in de toekomst zeker meer producten aanschaffen!

Zoals eerder benoemd heb ik een fout gemaakt met het doorgeven van mijn huisnummer. Zij hebben snel gereageerd op mijn email en het voor mij opgelost! De verzending verliep vlekkeloos.

De communicatie en service zijn uitstekend! Zeer beleefd en snel! Ze denken echt met je mee om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Scorekaart voor Sim Race Webshop