AlgemeenDe website is duidelijk. Bestelling is gemakkelijk geplaatst. De laatste tijd wel weinig op voorraad, maar dat zal te maken hebben met de leveringsproblemen die iedereen momenteel heeft. Als je betaling mis gaat (wat ik had) dan is het onduidelijk wat je kunt doen. Je zou een link krijgen gemaild om de betalong te doen maar die heb ik nooit gehad (ja spamfilter gecheckt en zat er niet in. Mijn spamfilter geeft sowieso bijna nooit een false-positive). Uiteindelijk de bestelling gewoon opnieuw geplaatst.
VerzendingBeloofd werd: de volgende dag geleverd. Dat was niet zo. Uiteindelijk kwam het na 4 dagen aanzetten. Deels DHL's fout denk ik maar ik kon zien dat ze het ook niet op tijd hadden aangemeld bij DHL dus die volgende dag had sowieso nooit gelukt. Ter info: Ik heb nog een andere bestelling geplaatst na deze en deze was ook 3 dagen onderweg terwijl na een dag beloofd was. Dit is dus niet een incident.
KlantenserviceToen ik het binnen kreeg ontbrak er een kabel (stond wel op de factuur en paklijst). Bovendien was 1 van de speakers dead-on-arrival. Netjes een mailtje gestuurd. Na een week nog geen antwoord. De chatbot probeert een medewerker te vinden maar gooit je buiten als dat niet snel genoeg lukt. Dan ga je bellen en is de wachttijd 25 minuten... Vroeger was Bax best een goede winkel, maar ik ben er eventjes klaar mee.