Oké-pc

Al vele malen spullen gekocht of besteld bij Oké-pc en het is voor mij iedere keer weer een plezierig uitje. Net iets voor een zaterdag :)

Veel zaken standaard op voorraad, technische kennis is behoorlijk en imho beter dan van veel andere zaken. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en nemen de tijd voor je. Als het druk is, staan er ook meer mensen te helpen. Al met al is de wachttijd hooguit 10 minuten in extreme gevallen. Precies de tijd voor een loopje door de zaak, dus absoluut nooit een straf! :P

Ook enige malen voor het werk bestellingen doorgegeven en telefonisch de opdracht samengesteld. Prima advies! _o_
Bezorgen op de zaak is geen punt!

Wat met name gaaf is, is het feit dat er ook veel 2e hands spul staat. Waar tref je dat nu?

Ook de wat meer afwijkende artikelen zijn geen punt! Men heeft een lijst van leveranciers en gaat prompt op zoek naar één die het product tegen een scherpe prijs leveren kan!

Nee, ik ben geen medewerker, maar dit is gewoon een eerlijke zaak met menselijke medewerkers met goed fatsoen! Daar hou ik van! :)

Jongens, geweldig bedankt en zeer zeker tot ziens! :w

Scorekaart voor Oké-pc