Logitech Webshop

Als ik een negatief cijfer zou kunnen geven had ik dit gedaan. De webshop van Logitech is echt beneden alle pijl. Product van €1300 op maandag besteld en is op voorraad. Op donderdag nog steeds niet verzonden.

Status opvragen lijkt onmogelijk, dramatisch systeem voor gasten. Je wordt verwezen naar chats waar niemand reageert. Heb je iemand te pakken wordt er beloofd prioriteit aan je order te geven wat natuurlijk complete lariekoek is. Ze weten niet eens waar die order is in het proces.

Na 3x bellen bij de juiste afdeling. Echter, die mág helemaal niets doen met je order en moet zelf ook een ticket aanmaken. Geld retourneren doen ze moeilijk over, terugbellen wordt beloofd maar dat gebeurd dan uiteraard weer niet.

Blijkt ze hebben een indiaas klantenservice team die eigenlijk helemaal nergens bevoegdheden toe heeft.

Je bent je geld kwijt wat je compleet niet verwacht van een merk als Logitech. De e-commerce is feitelijk een scam. Ik reviews er op na lezen, werkelijk de ene na de andere persoon die exact dezelfde ervaring heeft. Ik kan mezelf voor de kop slaan, ging uit van de goede productnaam.

Koop hier echt nooit!

Nooit verzonden wat wel is beloofd. Ik lees dat zelf dit dramatisch is, de een na de andere klaagt over slechte verpakking. Heb dit statium niet bereikt nog.

Klantenservice onbereikbaar. Heb je eindelijk via omwegen iemand te pakken is het een Indiaas klantcontactcentrum welke zelf geen enkele bevoegdheid heeft.

Scorekaart voor Logitech Webshop