AlgemeenDuidelijke website, bestellen gaat makkelijk en vlotte bezorging. Klantenservice is uitstekend.
Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat de titel van de productpagina niet altijd het merk van het product noemt, maar het bestelde product komt wel overeen met de afbeeldingen op de site (ik heb een USB-C hub besteld van Ugreen).
Als het product op voorraad is en de bestelling voor 22:00 gedaan is zou het pakket de volgende dag bezorgd moeten worden. De eerste levering had problemen (door de bezorgdienst) maar de tweede levering was de volgende werkdag binnen. In beide gevallen is de bestelling op tijd overgedragen aan de postbezorger maar dan ben je toch afhankelijk of ze het op tijd (of goed) verwerken.
KlantenserviceDHL had geen zin om zijn plicht na te komen: Er stond twee keer op de T&T dat er een leverpoging was gedaan maar er niemand thuis was, terwijl ik dat beide dagen wel was. Bij de tweede 'poging' werd ook meteen gemeld dat het pakket retour ging. Vier dagen later contact opgenomen met de shop en deze heeft direct een nieuw product verstuurd via PostNL. Deze is de volgende dag meteen bezorgd en het eerst verstuurde product is nog steeds onderweg bij DHL.