Com4 Computers

Algemene indruk:
Ik kom al verschillende jaren bij Com4 te Den Bosch: winkel ziet er altijd netjes uit, personeel is bijzonder correct.

Service:
Machine om 10.00 gebracht, om 14.30 werd er al gebeld dat hij weer opgehaald kon worden.
Verder nog een systeem besteld voor een kennis (eind december) die het ophalen maar uit is blijven stellen en nu uiteindelijk met Com4 de afspraak gemaakt heeft dat hij het systeem begin maart in Eindhoven op gaat halen, maw ze hebben het systeem dus al ruim twee maanden klaar staan.........

Technische kennis:
Vrijdagochtend mijn pc gebracht; mocht wel wat stiller worden en de voeding leek er ook wat moeite mee te hebben. Werd netjes voorgelicht, wat later ook nog gebeld dat de Zalman niet op het moederbord paste (zaten wat condensators in de weg). Geen 9 omdat ik dit systeem bijCom4 gekocht heb en de betreffende verkoper indertijd zei dat de AMD koelers goed genoeg waren. Helaas niet.

Afhandeling bestellingen:
Zie de vorige punten.

Al met al ben ik nog immer zeer positief over Com4 en ik durf de winkel met een gerust hart aan vrienden/kennissen/familie aan te raden.

Scorekaart voor Com4 Computers