AlgemeenHeel spijtig dat ik niet 0 sterren kan aanduiden, want vanden Borre verdient die 1 ster ook niet!!
Ik heb een laptop besteld (afgehaald in de winkel). Dezelfde dag (1uur later) wou ik het binnenbrengen, omdat het niet het toestel was dat ik had besteld. MOCHT DIT NIET??!? Omdat ik dit niet thuis heb laten leveren?!? Dikke scam, als je het mij vraagt!!!
Buiten dat, ben ik ook helemaal niet goed geholpen. Een meisje met lang,bruin haar aan de kassa (winkel in Sint-Niklaas) deed niet eens de moeite om klanten verder te helpen. Vind het raar dat zij überhaupt is aangenomen, zorgt alleen maar voor verlies en negativiteit op het bedrijf!
---