AlgemeenBij Serverhome meerdere malen over de jaren heen producten gekocht die goed aankwamen met en of zonder vertraging bij levering. Maar wat er de afgelopen keer is gebeurd, valt met toch weer flink tegen en heeft me de conclussie doen trekken om hier geen zaken meer mee te doen.
VerzendingVerzending is/ was altijd goed, het product is altijd goed verpakt. De bezorgers daarentegen zoals UPS of Transmission komen soms weleens laat...
KlantenserviceHier begint het drama... 2 - 3 weken terug heb ik sliding rackrails bestelt bij Serverhome voor een Dell R630. Ik heb de rails gecheckt op basis van de productnummers en de titel, waarin de R630 beide in voor komt.
Eenmaal aangekomen, heb ik de rails geprobeerd en het viel me al direct op dat de rails anders was dan de rails die ik nu heb voor de R630. Als nog geinstalleerd om te kijken of dit echt zo was. Nee dus... Dit betrof Rails voor een Dell Rx10 serie, wat niet overeen kwam met de bestelling nog het productnummer.
Vervolgens heb ik Serverhome een mailtje hierover gestuurd om te vragen of deze retour gestuurd kon worden en/ of omgeruild zou kunnen worden voor de juiste zet. Inmiddels heb ik dan ook bij PostNL een verzendlabel gekocht (op eigen kosten) en dit pakket dezelfde dag in dezelfde verpakking nog retour gestuurd.
Een mailtje van Serverhome bleef die dag uit, ik heb ze ook al 2x geprobeerd te bellen maar ook hier werd niet opgenomen.
De volgende dag:
PostNL was al onderweg met het pakket voor levering en ik heb nogmaals contact gezocht met Serverhome. Raad eens? Geen reactie en ook nog steeds niet op mijn vorige mail. Inmiddels kreeg ik ook een notificatie vanuit de PostNL app dat de levering niet is voltooid en dat het PostNL pakket naar een aflevering punt bij de Plus in Geldermalsen zal worden afgeleverd. Nogmaals Serverhome gemaild en uiteindelijk die middag ook gebeld. Toen kreeg ik iemand aan de telefoon... Het leek net alsof die net z'n nest uit kwam, zo klonk het... Uiteindelijk krijg ik het excuus dat hij de mails zal bekijken en hierop terug zal komen (dit heb ik al vaker gehoord bij ze, waar uiteindelijk niets van terecht komt). Dus ik de volgende dag weer een mailtje sturen met dat het PostNL pakket bij een Plus afhaalpunt ligt. Krijg ik om 23:00 s'avonds nog een bericht vanuit Serverhome: 'WIj hebben geen briefje mogen ontvangen hierover en weten ook niet waar het pakket is afgeleverd.
Heb jij hiervan de gegevens?' Ik de gegevens door gestuurd, krijg ik uiteindelijk niks meer te horen na ook nogmaals 2x een mail te hebben gestuurd. Uit eindelijk is het pakket 7 dagen na dato weer retour gestuurd naar mij via PostNL en zit ik nu met rails wat ik niet heb besteld en Serverhome doet er niks mee...
Als je direct een onderdeel goed besteld is er niks aan de hand.. Maar zodra zij/ jij een verkeerd product leveren/ bestellen dan ben je de 'sjaak'. Dan kan je niet meer op ze rekenen en kan je net zo goed zelf het product weer te koop zetten, want hun klantenservice is werkelijkwaar waardeloos! Ik vind een klantenservice wel 1 van de belangrijkste componenten binnen een bedrijf, bij Serverhome krijg je een persoon aan de lijn die net half uitgeslapen om 10:00 zijn bed uit komt althans zo klinkt het. Ongemotiveerd en heeft er geen zin in volgensmij...
Dus mensen, bestel je product in 1x goed bij deze partij. En andere zou ik even verder zoeken bij een ander bedrijf als de klantenservice je 'lief' is.