AlgemeenNu hier zou ik dus niets bestellen. Wilde een robotstofzuiger van 1600 bestellen. En had nog een vraag. Ik werd zeer onheus bejegend door een medewerker van dit bedrijf. Ik gaf aan dat ik geen contact met ze kreeg, niet via mail, telefoon en chat. Uiteindelijk vond ik een mogelijk voor whatsapp. Ik vertelde deze man dat ik een beetje mijn vertrouwen verloor als ik 1600 neertel wil ik graag zeker weten dat dit bedrijf we bestaat. Wat volgde is een reactie dat ik dan maar elders moest bestellen. Ik heb aangegeven dat ik een en ander zeer onvriendelijk vond en dat ik hiervan dus en aantal recensies zal plaatsen. Hierop werd ik beledig en bedreigd voor vervolging. Ik heb de whatsapp app conversatie als bewijs hiervoor.
KlantenserviceNu hier zou ik dus niets bestellen. Wilde een robotstofzuiger van 1600 bestellen. En had nog een vraag. Ik werd zeer onheus bejegend door een medewerker van dit bedrijf. Ik gaf aan dat ik geen contact met ze kreeg, niet via mail, telefoon en chat. Uiteindelijk vond ik een mogelijk voor whatsapp. Ik vertelde deze man dat ik een beetje mijn vertrouwen verloor als ik 1600 neertel wil ik graag zeker weten dat dit bedrijf we bestaat. Wat volgde is een reactie dat ik dan maar elders moest bestellen. Ik heb aangegeven dat ik een en ander zeer onvriendelijk vond en dat ik hiervan dus en aantal recensies zal plaatsen. Hierop werd ik beledig en bedreigd voor vervolging.