Winkelwijs.nl

Ik heb bij Winkelwijs een spel besteld voor de GameCube. Ik heb netjes betaald en ik kreeg ook netjes een orderbevestiging. Tot zover ging het goed. Een dag later willen ze echter ineens terugkomen op de bestelling, ze konden het ineens niet meer leveren voor die prijs. Dus ik had de keuze of geld terug of de nieuwe prijs betalen.
Ik ben daar niet mee akkoord gegaan, want we hadden gewoon een overeenkomst gesloten en dan hebben ze niet het recht ineens de prijs te gaan verhogen, omdat ze anders kennelijk toch te weinig marge hebben. Ik heb ze dus verteld hoe het een en ander in elkaar zat in het Nederlands Recht, maar ik kon net zo goed tegen een muur aanpraten. Ze vonden dat ze heel netjes hadden gehandeld door mij op de hoogte te brengen. Ik heb ze er tig keer over gemaild, en pas na een paar mailtjes werd er gereageerd op de mails. Eerst zeiden ze dat ik de order spoedig kon verwachten, en later zeiden ze ineens weer dat het een misverstand was.
Uiteindelijk ben ik maar overstag gegaan en heb gevraagd of ze mijn geld terugstorten. Ik moet nog zien dat dat gebeurd, want ik heb het ze pas net gemaild.

Conclusie: Ze hebben hun zaken erg slecht op orde, ze hebben lak aan ons rechtsysteem en ze behandelen klanten als oud vuil. Ik raad iedereen aan om nooit maar dan ook nooit met hun in zee te gaan, want er komt alleen maar gezeik van. Bah :(

Scorekaart voor Winkelwijs.nl