WiiGamesInfo.nl | GooHoo

Beschrijf uw ervaring: Heb in het verleden heel veel besteld bij wiigames goohoo. Nu ben ik al maanden bezig voor 1 Wii controler voor mijn dochter .... deze is nooit aangekomen bij mij en mijn buren. Dus er is 2 x een onderzoek gestart naar DHL die zegt dat het is aangekomen ... alleen is mijn vraag waar dan ? Zoals ik al eerder aangaf niet bij mij en de buren. Omdat ik via afterpay betaal omdat ik de zekerheid wil hebben dat iets binnen komt zegt goohoo medewerker door leuk wij doen niks meer voor jou en vertrouwen DHL en zeggen zoek het maar uit met afterpay. Je mag dus gewoon betalen !! Echt onwijs brutaal en gemeen behandeld en dat bij een vaste klant. Aangezien ik niks betaal voor iets wat ik niet heb gehad ( lijkt me ook logisch ) moet ik dus een advocaat gaan inhuren voor het te gaan oplossen .aangezienhet pakje na maanden nog niet geleverd is.. eigenlijk te gek voor woorden, dat je zo wordt behandeld. Ben er echt niet over te spreken ... Dus kijk goed uit allemaal waar je je mee inlaat. Pure oplichting !!

Scorekaart voor WiiGamesInfo.nl | GooHoo