Discountoffice.nl

Waardeloze service.
Als ik geen sterren kon geven zou ik dat doen. Helaas is 1 het laagst.
Product besteld. Werd in verkeerde kleur geleverd. Op de pakbon staat duidelijk een andere naam/kleurcode dan op de factuur, en na contact opgenomen te hebben werd ik telefonisch erg makkelijk afgewimpeld. Vervolgens heb ik een mail gestuurd waarin ik aangeef dat het verkeerde product geleverd is. Discountoffice.nl geeft me vervolgens aan dat de door mij bestelde kleur is uitverkocht! Ze vragen of ik deze wil houden of drie maanden wil wachten op de juiste kleur......
Dat is natuurlijk mooi zaken doen, het juiste product is er niet. Dus er wordt willens en wetens een verkeerd product ingepakt. Wil je dan je geld terug - maken ze je het zo moeilijk mogelijk. Ik bestel NOOIT meer iets via deze site. Inmiddels het zelfde product via een betrouwbare website gekocht. Wel in 1x goed.
Grote afrader deze site, wees gewaarschuwd.
PS: twee weken later, kun je het product in de kleur die ik wilde nog steeds bestellen bij de site. Dus er zullen meer zoals ik zijn, en ook ongetwijfeld met meer producten. Ik ga een melding maken bij het ACM en ik spoor andere gedupeerden van deze webshop aan hetzelfde te doen!

de geschatte levertijd van twee dagen bleek uiteindelijk ruim drie maanden te zijn.

Telefonisch doen ze niks voor je. Via de email mag je hopen dat ze reageren, en je moet precies weten wat je kan en mag als consument anders naait deze shop je waar je bij staat.

Scorekaart voor Discountoffice.nl