AlgemeenVia Bol.com product besteld bij DGM. Het werd kapot geleverd. Direct foto's van gemaakt en retour gemeld, maar retour werd geweigerd omdat ik het gedaan zou hebben. Op de time stamp van de foto's staat duidelijk dat ik ze direct maakte na bezorging en dat ik het product dus zo uit de doos haalde.
Klantenservice was niet voor rede vatbaar en bleef mij beschuldigen. Gelukkig kon Bol.com de situatie wel juist inschatten. Bedrag is uiteindelijk via Bol.com kwijtgescholden.
Ik schrijf zelden reviews, maar voor deze Outlet en hun verschrikkelijke klantenservice maak ik graag een uitzondering. Ik wil vooral anderen waarschuwen, want ik lees meerdere vergelijkbare verhalen.
Het product was kapot en duidelijk al gebruikt, terwijl deze als nieuw werd verkocht.
KlantenserviceDe klantenservice betichtte mij ervan het product gebruikt te hebben en kapot retour gestuurd te hebben. Toen ik ze confronteerde met bewijs in de vorm van foto's, beweerden ze dat ik een oud product naar ze retour had gestuurd. Eveneens niet waar, aangezien dit de eerste keer was dat ik dit kocht.