HIQ computer

Ontvangst en behandeling was tamelijk bot. Uiteindelijk daar toch voor ongeveer 3000 euro aan spullen gekocht.

Bij thuiskomst bleek dat het het verkeerde mobo was. Socket 754 ipv 939. Terwijl op de site stond dat het socket 939 was. Daarna goede mobo besteld, kwam men weer aan met een socket 754. Toen maar ander mobo gepakt dan ik eigenlijk wilde omdat ik geen zin meer had om te wachten. Daarna pech gehad met geheugen dat niet werkte in dual channel mode.

Omdat ik dus paar keer heen en weer heb moeten rijden en ze me foute mobo 2x hadden gegeven, kreeg ik wel aantal dvdrw's en werd mij tegemoetgekomen in de prijs van ander (duurder) geheugen.

Na ongeveer 2 maanden ging mijn videokaart kapot. Netjes erheen gebracht en werd mij verteld dat dit ongeveer 2-3 weken ging duren. Inmiddels 5 weken verder en nog niks vernomen. Zelf contact op genomen en nu overeen gekomen dat indien er binnen 2 weken nog niks is, dat we een andere oplossing samen moeten zoeken.

Communicatie kan en moet volgens mij veel beter aangezien ik 5 mailtjes moet sturen voordat ik misschien een antwoordje terug krijg. Vandaar een 5 voor service.

Scorekaart voor HIQ computer