gsmpunt

Website is overzichtelijk. Bestellen en betalen ging gemakkelijk. Tot zover het goede nieuws.

Op de site staat dat als je een voorradig product voor 19u besteld, dat het de volgende dag wordt geleverd. Helaas is dat bij mij niet het geval. Ik kreeg pas 2 dagen later een bevestiging dat de bestelling verwerkt werd. Nog een dag later zou deze zijn verstuurd, maar de postbode van PostNL had ook vandaag geen pakketje voor me. Dat betekent dat ik met een beetje geluk de bestelling pas dinsdag binnen heb. Dat is niet de volgende dag. Dikke onvoldoende dus.

De beloofde levertijd is al met enkele dagen overschreden en ik heb het bestelde product nog steeds niet binnengekregen. Volgens de T&T zou deze vandaag worden bezorgd door PostNL, maar de postbode is al geweest en had geen pakketje. Dat betekent dat deze wellicht pas volgende week dinsdag wordt geleverd. Dit was de eerste en ook meteen de laatste keer dat ik bij GSMpunt.nl heb besteld.

Edit: Zoals ik al had verwacht is in de T&T de bezorgtijd nu opeens aangepast naar dinsdag tussen 8:00u en 18:00u. De bestelling is dan al bijna een week onderweg ipv levering binnen 24 uur.

Scorekaart voor gsmpunt