AlgemeenIn september plaatste ik een order voor 8 computers met een verwachte levering in oktober. Na heel wat tussentijdse mails hadden we na een half jaar nog steeds geen computers geleverd gekregen. Alle begrip dat ook zij hier hinder van kunnen ondervinden. Alleen wat jammer dat ze er zo gigiantisch naast zitten met hun levertijden.
Ik moet hierbij zeggen dat ik intussen al heel wat uren kwijt ben door naast alle communicatie ook steeds maar tussenoplossingen te moeten voorzien en brandjes te blussen doordat we deze computers nog steeds niet hebben.
Toen ik gisteren op de site keek zag ik dat er plots toch voorraad was. Toch bleef mijn order er niet doorkomen en zo kon ik dus nog lang wachten. Het blijkt nu wel dat deze computers plots 30% duurder staan. Dit terwijl ik mijn order wel plaatste en door hun miscommunicatie al meer dan een half jaar te lang wacht. Mijn order zal m.a.w. blijven openstaan...
Ik werd snel geholpen, maar het gegeven antwoord was waardeloos.
Best,
Bedankt voor uw recensie. Graag komen wij hierover persoonlijk met u in contact. Kunt u svp een mail met uw persoonlijke (order)gegevens sturen naar customerservices@centralpoint.nl? Dan nemen wij spoedig contact met u op.