AlgemeenOngelooflijk slechte service (eigenlijk helemaal geen service), ik bestel een laptop. Onze IT-afdeling haalde het uit de doos en probeerde het te installeren, maar het lukte niet. Binnen 4 uur (ja, ze hebben er alles aan gedaan) hebben we Centralpoint verteld wat er mis mee was (ze kregen dus een hele lijst van acties die we hadden gedaan) en vroegen om een nieuwe. Dat was niet mogelijk, we moesten contact opnemen met de producent en zij zouden ons een procedure sturen om het terug te sturen, dan zou het worden gecontroleerd en gerepareerd. Dus stuurden ze een kapotte laptop en wilden deze niet vervangen. Ik heb dit nog nooit eerder gehoord, om op geen enkele manier te vertrouwen.
KlantenserviceOngelooflijk slechte service (eigenlijk helemaal geen service), ik bestel een laptop. Onze IT-afdeling haalde het uit de doos en probeerde het te installeren, maar het lukte niet. Binnen 4 uur (ja, ze hebben er alles aan gedaan) hebben we Centralpoint verteld wat er mis mee was (ze kregen dus een hele lijst van acties die we hadden gedaan) en vroegen om een nieuwe. Dat was niet mogelijk, we moesten contact opnemen met de producent en zij zouden ons een procedure sturen om het terug te sturen, dan zou het worden gecontroleerd en gerepareerd. Dus stuurden ze een kapotte laptop en wilden deze niet vervangen. Ik heb dit nog nooit eerder gehoord, om op geen enkele manier te vertrouwen.
Beste BThierry. Bedankt voor uw recensie. Erg vervelend dat u deze negatieve ervaring heeft gehad. Graag komen wij hierover persoonlijk met u in contact. Kunt u svp een mail met uw persoonlijke (order)gegevens sturen naar customerservices@centralpoint.nl? Dan nemen wij spoedig contact met u op.