Bax-shop.nl | Bax Music

Al vele jaren klant bij Bax-Shop (misschien al 20 jaar?) en tot op heden geen enkele negatieve ervaring. Bij telefonisch contact altijd zeer correct geholpen. Snelle levertijden en zeer aantrekkelijke prijzen. Grootste pluspunten : de service, beleefdheid waarmee men geholpen wordt, omruil- en/of retourgarantie, aantrekkelijke prijzen en snelle levertijden. Ik heb wel eens gehoord over negatieve ervaringen maar ik vraag me daarbij dan af waar dat aan ligt. Om welke winkel of bedrijf het ook gaat, men is altijd afhankelijk van elkaar: klant, winkelier, leverancier/importeur, fabrikant. En wanneer er eens iets niet verloopt zoals aanvankelijk verwacht was (bijv. een bestelling die langer op zich laat wachten), laat men da niet vergeten dat we te maken hebben met mensen. Er kan altijd e overal iets mis gaan; maar dat is dan níet per definitie de ‘schuld’ van de winkelier. Er kunnen op vele fronten iets fout gaan. Ook daar heb ik ervaring mee. Maar zoals het bij (en door) het personeel van Bax-Shop opgelost wordt, daar kan menig bedrijf nog heel wat van leren! En ja, ik kom ook bij enkele andere muziekwinkel; deze zijn dan gespecialiseerd in bijv. blaasinstrumenten. Maar zie Bax-Shop als een mega-supermarkt voor alles wat met muziekinstrumenten en apparatuur te maken heeft: Bax-Shop is zeer ruim gesorteerd en kan op vele fronten de meerderheid van musici voorzien van alle benodigdheden. En wilt u toch meer persoonlijk contact of meer zekerheid hebben m.b.t. bijv. het verlenen van service (afstellen van gitaren, praktische tips bij aanschaf van een instrument, uitgebreide demo van geluidsapparatuur of verlichting, etc. etc.), b3stel dan niet online maar ga gewoon naar de winkel. U wordt hier minstens zo goed geholpen als bij de speciaalzaak bij u om de hoek! (Alleen heeft Bax-Shop dus een veel breder assortiment!)

Altijd netjes en veilig verpakt.
De originele spullen van de fabrikant, keurig netjes in een grotere doos van Bax-Shop zelf. De overgebleven ruimt is opgevuld met luchtkussen zakjes zodat tijdens het transport net de vervoerder (meestal DHL) ook alles veilig blijft
Overigens wordt het afleveren door DHL ook altijd keurig gedaan; inclusief vooraf aangegeven tijdsbestek

Wanneer je belt, en men verwacht dat de wachttijd te lang gaat duren krijg hè dat ook te horen.
Ik vind dat de algemene service/hulpverlening bij Bax-Shop dik in orde is.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music