ITWare

Ik zocht een waardige vervanger voor mijn trouwe Asus notebook van 11 jaar, die het nog steeds doet, die ook daar werd aangekocht .Als cadeau (ASUS TUF F15 FX506LH-HN004T ) voor mijn vrouw tijdens de feestdagen. Prima apparaat en beste prijs vergeleken op Tweakers. Contact opgenomen of het toestel kon geüpgraded worden met meer geheugen ( 16GB) voor de verzending, Dit was geen probleem. Toestel werd geleverd binnen 2 werkdagen, na betaling online. Zeer tevreden over de uitstekende service A+++

Stevige kartonnen doos met meer dan voldoende luchtkussens, er was ook een "breekbaar" label aangebracht. Verpakking is uitstekend!
Levering aan huis binnen 2 werkdagen Bpost . Online betaald via instant overschrijving.

Na telefonisch onderhoud op de dag van de bestelling zelf had ik gevraagd voor upgrade van het geheugen, dit was geen probleem. Ik werd op de hoogte gesteld van de status van verzending met tracking nummer. Het pakket werd zeer degelijk verpakt.

Scorekaart voor ITWare