NKON

Ik ken NKON al heel lang, nog toen het uit zijn studentenkamer gerund werd. Nu kan ik wellicht even pech gehad hebben, maar deze keer was ik niet super tevreden. Ik had een nieuwe lader nodig. Ik had al via de mail advies gevraagd, maar kreeg daarop een korte niet gemotiveerde mail terug. Dat kan natuurlijk ook aan mijn vraagstelling liggen.

Nu ik de reviews hieronder lees schrik ik ook een beetje. Zo ken(de) ik dit bedrijf niet.

Dus dacht ik, laat ik er even langs rijden. Mijn vriendin had er 1 jaar geleden gestuurd en gaf aan dat ze goed advies had gehad met haar vraag.

Ik kreeg echter een zacht sprekende vriendelijk dame aan de balie niet verder kwam als de website openen en zeggen welke laders ze hadden. Geen uitleg over voor- en nadelen, opties of mogelijkheden. Slechts uitleggen dat er op de website stond waar ze zelf ook blijkbaar moest kijken wat ze hadden via de zoekfilters. Beetje jammer en niet wat ik verwacht had. Uiteindelijk wel met een lader naar huis gegaan, maar dat was de keuze die ik ook achter mijn laptop gemaakt had (en toch al weer een onverwacht nadeel van ontdekt heb).

Slecht zou ik het niet willen noemen, maar verder als voldoende kom ik niet.

Scorekaart voor NKON