PCModShop

17.12.2004 : Bestelling geplaatst Thermaltake Total Watts Viewer

18.12.2004 : Geld overgemaakt.

20.12.2004 : Gebeld om te vragen of het geld al ontvangen was. Antwoord : Nee. Product op voorraad?? Nee. Product besteld bij leverancier.

21.12.2004 : Geld ontvangen. Wachten op product.

21.12.2004 : Melding gehad dat het verstuurd was.

23.12.2004 : Product ontvangen. Doos aan de onderkant beschadigd. Doos geopend, voeding is behoorlijk beschadigd, met name de zijkant. (binnenkant voeding was gewoon te zien)

23.12.2004 : Gebeld hoe we het nu gaan doen. Afgesproken dat ik het ga opsturen en dat hij een nieuwe gaat bestellen.

24.12.2004 : Gevraagd hoe het er mee staat, leverancier wil graag eerst product terug zien, daarna wordt er een nieuwe opgestuurd. Vandaag gaat product bij mij weg. Ik wacht nu op zijn reactie of ik het product naar hem of naar leverancier moet sturen.

Update

26.12.2004 : Voeding door mij opgestuurd naar PCModshop

27.12.2004 : E-mail gehad dat hij voeding heeft ontvangen en dat hij gelijk een nieuwe heeft gestuurd.

28.12.2004 : Voeding is binnen, alles ziet er dit keer gewoon goed uit. Bedankt voor alles.

Ik kom graag hier nog eens terug. Dit omdat het ook een Thermaltake fout was om mij een kapotte doos door te sturen. Voor de rest is PCModshop perfecte winkel qua service/levering en prijs.

Scorekaart voor PCModShop