Bax-shop.nl | Bax Music

Mijn eerste keer wat besteld bij Bax en hoefde niet perse een account aan te maken, wat wel fijn was. Alles was op voorraad en zou dus de volgende dag bezorgd worden.

Kreeg netjes een mailtje toen mijn bestelling verzonden was. Kreeg ook nog een mail vanuit DHL dat zij het pakket hadden ontvangen en een update toen het tijdvak bekend was.
Bestelling was goed ingepakt, alleen zat niet alles wat ik besteld had in het pakket. Er miste een paar kabels, hierdoor kon ik het mengpaneel wat ik besteld had ook niet meteen gebruiken. Ik had ook niks te horen gekregen dat mijn bestelling over meerdere pakketten zou bestaan.

Aangezien ik niet alles ontvangen had, de klantenservice maar gebeld. Na 5 minuten wachten kreeg ik een geautomatiseerd bericht te horen of ik wat informatie kan achterlaten en dat ik binnen 24 uur zou worden teruggebeld i.v.m. drukte, vervolgens werd er opgehangen. Aangezien ik mijn mengpaneel niet kon gebruiken zonder de kabels, ook maar een mail gestuurd naar de klantenservice. Hier heb ik nooit een antwoord opgekregen, maar kreeg wel maandag ineens weer een mail vanuit DHL dat ze een pakket kwamen bezorgen van Bax (drie keer raden wat daarin zat).
Ook werd ik maandag nog teruggebeld door de klantenservice, is langer dan 24 uur maar gezien ze zondag gesloten zijn zie ik het door de vingers. Toen ook maar gevraagd hoe het zat waarom mijn kabels niet in het eerste pakket zaten. Ik kreeg een verhaal te horen dat het waarschijnlijk niet paste in 1 pakket en het dus als twee pakketten gestuurd zou worden (in hun systeem was ook te zien dat de bestelling uit 2 pakketten bestond). Het vreemde hieraan is dat ik vanuit Bax nooit een mail heb ontvangen dat ik een tweede pakket zou ontvangen en daarnaast paste de kabels ook nog perfect in het eerste pakket. Zo ik geloof niks van het verhaal van de klantenservice medewerker. Ik denk dat ze gewoon vergeten zijn mijn kabels de eerste keer op te sturen en dat stilletjes hebben willen oplossen toen ze mijn mail kregen.
Het is fijn dat ik mijn kabels gewoon ontvangen heb, maar het proces er omheen niet. Als het wel altijd al de bedoeling was dat mijn bestelling in twee pakketten verstuurd zou worden, dan was het fijn geweest als ik gewoon direct vanuit Bax op de hoogte was gebracht.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music