AlgemeenWAARDELOOS!
Mijn zoontje van 13 jaar heeft bij GooHoo na lang sparen in april een PlayStation 4 Slim gekocht van zijn eigen geld. In oktober (amper 6 mnd later) was deze al defect en niet meer te repareren. Door Goohoo worden we afgescheept met ‘de garantietermijn is maar 2 maanden’. Er wordt totaal niet meegedacht naar mogelijke oplossingen in vorm van reparatie of korting op aanschaf van een ander apparaat (wat ik voor mijn zoon wel wil doen omdat hij zo verdrietig was). Kwaliteit van geleverd product is echt onder de maat. Maar ook over het klantencontact ben ik echt niet te spreken! Als ik op internet terugkijk naar andere recensies zie ik helaas heel vaak terug komen dat PlayStations snel kapot gaan bij dit bedrijf. Dus ons advies: DENK GOED NA VOOR JE HIER EEN PS KOOPT!! Hadden wij dat eerder ook maar gedaan:(
Mbt verzending geen bijzonderheden. Deze was prima.
KlantenserviceTotaal niet klantgericht!
Er werd bijvoorbeeld niet eens geïnformeerd naar mogelijke storing van de PlayStation om te zien of er een oplossing is en of het apparaat evt nog gerepareerd kan worden. We werden meteen telefonisch ‘afgescheept’.
Zeer teleurstellend!!